Politica de returnare

Politica de returnare a produselor achizitionate pe www.uniforma-medicala.ro

Returul produselor se poate face exclusiv prin posta sau curier si trebuie notificat in prealabil telefonic sau printr-un email adresat serviciului de relatii cu clientii. Adresa este comenzi@uniforma-medicala.ro. Returnarea produselor este valabila doar pentru persoanele fizice, consumator. Copia dupa factura primita de dvs. si chitanta de la curier se vor atasa cutiei/plicului de retur in asa fel incat noi sa le putem receptiona corect. Nu se accepta retururile fara o notificare prealabila prin telefon / email / fax asa cum este specificat in conditiile de cumparare de pe www.uniforma-medicala.ro si copia dupa factura.Aveti mai jos toate informatiile necesare pentru a efectua corespunzator un retur.

In cazul in care nu respectati conditiile de retur nu vom putea face receptia produselor dvs. Retururile expediate de clienti cu plata ramburs nu vor fi acceptate sub nicio forma.
In situatia in care sunteti nemultumit(a) de produsul primit il puteti returna in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data primirii.Costurile de expeditie vor fi suportate de catre dvs.


1. Returnarea banilor

Legislatia din Romania in domeniu prevede ca orice consumator persoana fizica are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat catre dvs., adica sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit, factura si chitanta (de la societatea noastra sau de la firma de curierat, dupa caz). In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra. Eventualele comisioane percepute de banci sau Posta Romana vor fi suportate de catre client. De asemenea, orice cheltuieli de returnare vor fi suportate de client. In cazul in care nu sint respectate aceste conditii legale, vom fi in imposibilitatea de a va returna contravaloarea produselor sau vom fi obligati sa impunem penalitati.

2. Schimbarea marimii produsului (valabil numai la uniforme medicale)

Toate schimburile se fac prin notificare prealabila (email / fax / telefonic) iar returul se va face pe cheltuiala clientului. Puteti returna produsul/produsele prin posta sau curier pe adresa de retur Str. Campului nr.38-21, Cluj Napoca, 400651, fara valoare ramburs si insotite de o solicitare redactata de dvs. privind marimile dorite la schimb. Trebuie sa atasati dovada achitarii produsului + copia chitantei de la noi sau de la curierat. Rambursarea banilor se poate face prin mandat postal la adresa din buletin sau prin transfer bancar in contul dvs. Expedierea marimii cerute la schimb se poate face prin posta la adresa din buletin sau prin curierat la orice adresa indicata de dvs. Taxele de transport pentru curierat vor fi achitate de dvs. Daca se solicita o schimbare secundara dupa efectuarea returului, veti achita transportul indiferent de metoda de expediere aleasa.

3. Schimbarea produsului cu un alt produs (valabil numai la uniforme medicale)

In cazul in care doriti alte produse (modele) decit cele returnate procedura este urmatoarea:
a) Trimiteti produsul/produsele pe care doriti sa le schimbati prin posta sau curier (cheltuielile de transport cad in sarcina dvs).
b) Efectuati o noua comanda cu produsele dorite si veti achita diferenta (daca este cazul) la livrare. Cheltuielile de transport pentru prima schimbare vor cadea in sarcina noastra (Posta Romana) sau a dvs. (curierat rapid). Alegerea o veti face la comanda online pentru noile produse.

Deoarece tinem foarte mult la buna colaborare cu clientii nostri si dorim sa evitam pe cat posibil retururile catre atrag timp pierdut si cheltuielu suplimentare atat pentru noi cat si pentru clientii nostri, insistam sa consulati cu atentue tabelul de corespondente si marimi precum si schita pentru pantalonii medicali Cherokee. Pentru orice nelamurire puteti folosi formularul de contact din site-ul www.uniforma-medicala.ro, adresa de mail comenzi@uniforma-medicala.ro sau telefoanele puse la dispozitia clientilor.

Pentru situatii de retur (schimbari marimi, schimbari model uniforma, denuntare unilaterala in 10 zile) utilizati datele urmatoare:
Eurocom Invest
Str. Campului nr.38-21, cod 400651, Cluj Napoca

La returnarea banilor in caz ca ati avut comenzi neridicate in intervalui de 30 de zile aferent returului atunci se va opri contravaloarea transportului comenzilor neridicate.

Persoanele fizice sunt singurele care se incadreaza in categoria consumatorilor. Persoanele juridice nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Pentru orice alte intrebari contactati-ne la comenzi@uniforma-medicala.ro. Corespondenta se va face prin scrisori recomandate, email sau fax. Va multumim.

 Language

        

 Currency

My basket

My basket: is empty

Newsletter

Subscribe to Uniforma-medicala.ro newsletter

LOGIN

keep me logged

ManufacturersAdvertisment

Politica de retur a produselor