Politica de returnare

Politica de returnare a produselor achizitionate pe www.uniforma-medicala.ro

Returul produselor se poate face exclusiv prin posta sau curier, cu plata la expeditor si trebuie notificat in prealabil telefonic sau printr-un email adresat serviciului de relatii cu clientii. Adresa este depozit @ uniforma-medicala.ro. Returnarea produselor este valabila doar pentru persoanele fizice, consumator. Copia dupa factura primita de dvs. si chitanta de la curier se vor atasa cutiei/plicului de retur in asa fel incat noi sa le putem receptiona corect. Nu se accepta retururile fara o notificare prealabila prin telefon / email / fax asa cum este specificat in conditiile de cumparare de pe www.uniforma-medicala.ro si copia dupa factura. Aveti mai jos toate informatiile necesare pentru a efectua corespunzator un retur.

In cazul in care nu respectati conditiile de retur nu vom putea face receptia produselor dvs. Retururile expediate de clienti cu plata ramburs nu vor fi acceptate sub nicio forma. Clientii care vor solicita returnarea unui produs vor suporta cheltuielile de transport catre noi.
In situatia in care sunteti nemultumit(a) de produsul primit il puteti returna in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data primirii.


1. Returnarea banilor

Legislatia din Romania in domeniu prevede ca orice consumator persoana fizica are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat catre dvs., adica sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit, factura si chitanta (de la societatea noastra sau de la firma de curierat, dupa caz). In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra. Eventualele comisioane percepute de banci sau Posta Romana vor fi suportate de catre client. De asemenea, orice cheltuieli de returnare vor fi suportate de client. In cazul in care nu sint respectate aceste conditii legale, vom fi in imposibilitatea de a va returna contravaloarea produselor sau vom fi obligati sa impunem penalitati.

2. Schimbarea marimii produsului (valabil numai la uniforme medicale - bluze medicale si pantaloni medicali)

Toate schimburile se fac prin notificare prealabila (email / fax / telefonic) iar returul se va face pe cheltuiala clientului. Puteti returna produsul/produsele prin posta sau curier pe adresa de retur Str. Campului nr.38-21, Cluj Napoca, 400651, fara valoare ramburs si insotite de o solicitare redactata de dvs. privind marimile dorite la schimb. Trebuie sa atasati dovada achitarii produsului + copia chitantei de la noi sau de la curierat. Expedierea marimii cerute la schimb se poate face exclusiv prin curierat rapid, la orice adresa indicata de dvs. Taxele de transport pentru curierat vor fi achitate de dvs. Daca se solicita o schimbare secundara dupa efectuarea returului, din motive care tin de client, se va proceda la fel. In cazul expedierii unei marimi gresite catre dvs, taxa de curier va fi suportata de catre noi la reexpedierea coletului.

3. Schimbarea produsului cu un alt produs (valabil numai la uniforme medicale)

In cazul in care doriti alte produse (modele) decit cele returnate procedura este urmatoarea:
a) Trimiteti produsul/produsele pe care doriti sa le schimbati prin posta sau curier (cheltuielile de transport cad in sarcina dvs).
b) Efectuati o noua comanda cu produsele dorite si veti achita diferenta (daca este cazul) la livrare. Cheltuielile de transport pentru prima schimbare vor cadea in sarcina dvs. (exclusiv curierat rapid). Alegerea o veti face la comanda online pentru noile produse.

Deoarece tinem foarte mult la buna colaborare cu clientii nostri si dorim sa evitam pe cat posibil retururile catre atrag timp pierdut si cheltuieli suplimentare atat pentru noi cat si pentru clientii nostri, insistam sa consulati cu atentie tabelul de corespondente si marimi precum si schita pentru pantalonii medicali Cherokee. Pentru orice nelamurire puteti folosi formularul de contact din site-ul www.uniforma-medicala.ro, adresa de mail depozit @ uniforma-medicala.ro (stergeti spatiile) sau telefoanele puse la dispozitia clientilor.

Pentru situatii de retur (schimbari marimi, schimbari model uniforma, denuntare unilaterala in 10 zile) utilizati datele urmatoare pentru trimiterea coletelor:
Eurocom Invest
Str. Campului nr.38-21, cod 400651, Cluj Napoca

La returnarea banilor in caz ca ati avut comenzi neridicate in intervalui de 30 de zile aferent returului atunci se va opri contravaloarea transportului comenzilor neridicate.

Persoanele fizice sunt singurele care se incadreaza in categoria consumatorilor. Persoanele juridice nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Pentru orice alte intrebari contactati-ne la depozit @ uniforma-medicala.ro (fara spatii). Corespondenta se va face prin email sau telefon. Va multumim.

 Limba

        

 Moneda

Cosul meu

Cosul meu: este gol

Abonare la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul Uniforma-medicala.ro

LOGIN

pastreaza-ma logat

ProducatoriRecomandarile noastre


Politica de retur a produselor